wat is Biolage R.A.W.?

Biolage R.A.W. is een verzameling van do-good, feel-good, professionele zorg waar haar om vraagt. Ontdek een nieuw gevoel van gezond uitziend haar met haarverzorging die van 70-100% van natuurlijke oorsprong!

Waar staat R.A.W. voor?

R.A.W. staat voor Real, Authentic en Wholesome. Dit zijn de waarden waar we voor staan.

wat wordt bedoelt met natuurlijke oorsprong?

Voor Biolage R.A.W., beschouwen we een ingrediënt van natuurlijke oorsprong als het ongewijzigd is ten opzichte van zijn natuurlijke staat of gewijzigd is maar nog steeds meer dan 50% behoudt van de moleculaire structuur van de oorspronkelijke plant of minerale bron

Hoe krijg ik de beste resultaten uit Biolage R.A.W. shampoos?

wanneer gecombineerd met zijn respectieve conditioner, geeft de Biolage R.A.W. shampoo gebalanceerde zorg en condition.

kunnen de gammas dagelijks gebruikt worden?

ja, alle gammas kunnen dagelijks gebruikt worden.

zijn er siliconen, sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen in de Biolage R.A.W. formules?

Nee. alle Biolage R.A.W. producten zijn ontworpen zonder deze ingrediënten.

zijn deze producten getest op gekleurd haar?

Ja!

Als de Replenish Oil-Mist 100% van natuurlijke oorsprong is, zal het te zwaar voor mijn haar?

Onze Replenish Oil-Mist is een mengsel van olie en essentiële oliën die het 100% van natuurlijke oorsprong maken - en we zijn er trots op. net als elke natuurlijke olie, doe je veel met een beetje, dus begin spaarzaam en spruit meer op als dat nodig is!

Wat zijn de verschillende manieren waarop ik de Replenish Oil-Mist kan gebruiken?

deze veelzijdige mist kan worden gebruikt als een ​​vooraf behandelingsmiddel, een leave-in, een nacht behandeling of conditioner booster. je kunt zelfs deze Oil-Mist gebruiken op je lichaam

zijn er Biolage R.A.W. professionnal producten die alleen voor de backbar zijn?

de re-hydrate, re-hab en re-bodify klei maskers zijn enkel professionele producten. alle andere producten in het assortiment zijn beschikbaar voor u om te kopen!

kan meer dan één Biolage R.A.W. kleimasker worden gebruikt op mijn haar?

ja, elk kleimasker Biolage R.A.W. kan worden gebruikt op het gedeelte van de haarlokken die het meest voordeel vereist. Zo kan bijvoorbeeld het bodify masker worden gebruikt op de wortels voor geconditioneerde volume terwijl kan het re-hab masker gebruikt worden op de uiteinden van beschadigde punten.

zijn de gebruikte materialen in de geuren van Biolage R.A.W. milieuvriendelijk?

ja, de geuren zijn eco-vriendelijk.

als elke R.A.W. formule uit een bapaald percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, wat zit in het resterende percentage ingrediënten?

het resterende percentage bestaat uit ingrediënten waarvoor geen natuurlijke alternatieven bestaan ​​- zoals conserveermiddelen, geurstoffen en ingrediënten van plantaardige of minerale bronnen die chemisch zijn gemodifieerd om de prestaties en stabiliteit in het product te brengen, terwijl blijft het ook vriendelijk voor het milieu.

Wat betekent biologisch afbreekbaar?

Dit is het vermogen van een stof om biologisch door inwerking van micro-organismen te worden afgebroken. Het wordt gemeten met een internationaal erkende methode gedefinieerd door de OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling). de test bestaat uit het meten van de zuurstof verbruikt door de bacteriën of de koolstof dioxide verwerpt in het consumeren van de stof. het percentage biologische afbreekbaarheid van de formules wordt berekend op basis van de biologische afbreekbaarheid van elk van de bestanddelen.

Select a location

Select a language