ONZE WAARDEN

Biolage: professionaliteit is onze natuur. Eerlijkheid onze keuze

Wij houden ons op de strictere normen van de profesionele capillaire verzorgingen. Dit betekend dat ons eerste objectief is van producten te produceren die de beste kappers van de wereld eisen.

Wij insisteren erop dat ons producten zo natuurlijk en groen mogelijk zijn, wat leidt ons tot biolage R.A.W., een in laboratorium gemaakte haarverzorgingsgamma duurzamer en natuurlijker dan ooit tevoren maar ook krachtig. Wij zullen u alles in details uitleggen.

Groen zijn is belangrijk, zeker in de huidige situatie. Groen zijn EN efficient, het resultaat ? Nog beter ! Biolage R.A.W. werkt, wij hebben daar bewijzen van. Elke formule is getest geweest, en nog eens getest geweest. De gevegens bewijzen dat elke formule resultaten geeft.

Elke fles van Biolage R.A.W. is (ja, ook oil mist) is gemaakt van gerecycleerd plastiek, met andere woorden PCR. Als de fles leeg is, aangezien dat ze omgeving-slim is, kunnen ze opnieuw en opnieuw herbruikt worden.

De ingredienten die ons formules bevatten komen rechtstreeks van de natuur. Nog beter, ze zijn door een milieu respectvolle manier aangeschaft, van inkoop tot formulering.

Als een formule aan deze norme voldoet, dit betekent dat het zich snel gaat degraderen na gebruik, zonder het milieu te beschadigen. Alle gamma's van Biolage R.A.W. bevinden zich in deze categorie.

Ons formules bevatten natuurlijke en krachtige ingredienten van natuurlijke oorsprong. Wij zeggen definitief "nee" tegen siliconen, sulfaten, parabenen en artifiele kleurstoffen.

Select a location

Select a language